Holm: Med Tony Martin havde vi været tæt på sejren

Ærgrelsen hos Etixx-Quick-Step over at Tony Martin tidligere på ugen måtte forlade Tour de France med et brækket kraveben fik ny næring på søndagens holdtidskørsel, hvor det normalt så stærke hold måtte nøjes med en syvendeplads.

Uden det tyske lokomotiv til at trække sine holdkammerater gennem de 28 kilometer var holdet som ventet ikke i stand til at spille med i toppen af den prestigefyldte disciplin.

- Det er svært at sætte sekunder på, hvor meget hans udfald betød. Vi var 45 sekunder efter de bedste, og hvis han havde været her, havde det i hvert fald været tæt. Det er jo ærgerligt, siger sportsdirektør Brian Holm.

Hans mandskab var ved Tour-starten ellers nævnt blandt favoritterne på søndagens etape, men i samme øjeblik Tony Martin tog sig til kravebenet i torsdags, var Holm klar over, at hans hold ville være chanceløst i tidskørslen.

- Vi levede vel nogenlunde op til forventningerne. Vi vidste på forhånd, at de fuldtallige hold som BMC, Sky og Tinkoff-Saxo ville blive svære at slå. Det var nok dem, de fleste havde spillet på inden etapen.

- Men for os handler det jo nu om at holde Rigoberto Uran fremme i klassementet, og eftersom tidstabet ikke var større, kan vi godt være tilfredse. Vi kørte et fornuftigt løb, lyder det fra danskeren.

/ritzau/

Dagens Gossip