Holm: Nu vinder Cavendish også på Champs-Elysees

Mark Cavendishs sejr på 7. etape i Tour de France-etape giver ham så høj moral, at han formentlig også vinder den prestigefulde sidste etape i Paris.

Det minder Etixx-Quick-Steps sportsdirektør Brian Holm om efter at have set sin topsprinter tage den længe ventede sejr på den sidste sprinteretape inden Paris.

- Jeg har hele tiden sagt, at Mark ville vinde en etape. Det har han så gjort nu. Nu tror jeg på, at han også vinder på Champs-Elysees. Nu går det lettere med at komme over bjergene, siger Brian Holm.

Han beretter, at Cavendish som vanligt har vist gnistrende temperament, de gange han er blevet slået.

Specielt efter 2. etape, hvor alt gik galt for holdet, der kiksede på flere fronter i afslutningen.

- Selvfølgelig har han været presset, men holdet giver ikke over for ham udtryk for skuffelse, når han ikke vinder. Stemningen har været fin, men det er aldrig rart for en sprinter, at han ikke kan vinde.

- Han bliver altid sur, når han bliver slået. Det kan han også sagtens blive, selv om han vinder. Det er der ikke noget nyt i. Men knægten bliver glad igen efter et par timer, sådan er han, siger Brian Holm.

Lørdagens etape slutter med stigningen Mur de Bretagne, der godt nok ikke er lige så stejl som Mur de Huy, som mødte rytterne på 3. etape, men bakken stiger alligevel nok til at gøre det næsten umuligt for tunge sprintere som Cavendish at stille noget op.

/ritzau/

Dagens Gossip