Holstebro er vært for U17 dame håndboldlandskampe før EM

Torsdag den 28. februar mødes de to nationers U17 landshold for damer i Vinderup Hallen, og dagen efter, fredag den 1. marts, er det Gråkjær Arena, der lægger gulv til endnu en landskamp.

Kampene spilles i forbindelse med, at de to landshold begge er på træningslejr i en uges tid i Holstebro.

For Danmark er der tale om de sidste forberedelser til EM-kvalifikationskampe i Montenegro fra den 22. til den 24. marts.

Både de danske og de franske piger får fast base på Danhostel Sysselting i Holstebro under træningslejren.

- Via Holstebro Elitesport har vi lagt billet ind på at være værter for de to landskampe. Vi er eliteidrætskommune under Team Danmark og har gode miljøer for talentudvikling. Derfor er det naturligt for os også at have fokus på at tiltrække begivenheder, der præsenterer både lokale og nationale talenter, siger fritidschef i Holstebro Kommune, Lisbeth Madsen.

Endnu vides det ikke, om lokale talenter kommer på banen i de to landskampe, men tre spillere fra kommunen er med i U17 landsholdets bruttotrup.

Det er Ida Vium, der spiller i Team Tvis Holstebro, Sara Hald, der spiller i FC Midtjylland, og Ida Mikkelsen, der spiller i GOG/Oure.

Dansk Håndbold Forbund (DHF) glæder sig til at besøge Holstebro Kommune.

- Vi glæder os rigtig meget til at komme til Holstebro med vores U17-landshold. Kommunen har et fantastisk elitemiljø med fokus på talentudvikling, og desuden har de en dejlig arena, hvor der altid er god stemning og opbakning, siger generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund, Morten Stig Christensen.

Dagens Gossip