Homoseksuel hitsanger: Jeg blev slået ned

Skrevet af admin

09/03/2015
Den britiske popdreng Sam Smith har af flere omgange været udsat for personlige angreb af forskellig karakter, fordi han er homoseksuel.Det fortæller han til avisen The Sun.- Da jeg flyttede til London, blev jeg en dag slået i baghovedet, da jeg gik hjem fra arbejde. Jeg snakkede ret højt i telefon og havde lyserøde hovedtelefoner på, så jeg sendte et tydeligt signal om, at jeg var bøsse. Det var helt klart homofobisk, forklarer "Stay With Me"-hitmageren.Og slag i baghovedet er ikke den eneste form for mishandling, som Smith har måttet udholde på grund af sin seksualitet.- På vej til skole var der altid en hel masse fremmede drenge fra den rivaliserende skole, som råbte fornærmende tilråb efter mig, når jeg gik fra mit hus til togstationen, siger han.Netop på grund af Smiths ubehagelige oplevelser med folk, som ikke accepterer hans seksualitet, mener popsangeren, at det er afgørende for bøsser og lesbiske, at de støtter og hjælper hinanden.Karrieremæssigt går det rigtig godt for den unge musiker, som stormer frem på den internationale musikscene. For eksempel vandt det unge stjerneskud fire priser, da der i februar blev uddelt Grammy-statuetter i Los Angeles.Newspaq

Dagens topnyheder

Den britiske popdreng Sam Smith har af flere omgange været udsat for personlige angreb af forskellig karakter, fordi han er homoseksuel.

Det fortæller han til avisen The Sun.

- Da jeg flyttede til London, blev jeg en dag slået i baghovedet, da jeg gik hjem fra arbejde. Jeg snakkede ret højt i telefon og havde lyserøde hovedtelefoner på, så jeg sendte et tydeligt signal om, at jeg var bøsse. Det var helt klart homofobisk, forklarer "Stay With Me"-hitmageren.

Og slag i baghovedet er ikke den eneste form for mishandling, som Smith har måttet udholde på grund af sin seksualitet.

- På vej til skole var der altid en hel masse fremmede drenge fra den rivaliserende skole, som råbte fornærmende tilråb efter mig, når jeg gik fra mit hus til togstationen, siger han.

Netop på grund af Smiths ubehagelige oplevelser med folk, som ikke accepterer hans seksualitet, mener popsangeren, at det er afgørende for bøsser og lesbiske, at de støtter og hjælper hinanden.

Karrieremæssigt går det rigtig godt for den unge musiker, som stormer frem på den internationale musikscene.

For eksempel vandt det unge stjerneskud fire priser, da der i februar blev uddelt Grammy-statuetter i Los Angeles.

Newspaq