Homoseksuel sanger er for sexet til Singapore

Skrevet af admin

27/11/2015

Dagens topnyheder

Det er sjældent et problem for musikere, at de er for sexede, selvom Miley Cyrus måske efterhånden er ved at nå grænsen.

Men det er ikke desto mindre tilfældet for den amerikanske sanger Adam Lambert, hvis optrædener er faldet en gruppe i Singapore for brystet.

Lambert, som slog igennem i "American Idol" og for tiden hitter med nummeret "Ghost Town", er simpelthen for udfordrende for en stor gruppe borgere i den lille asiatiske østat, der nu har startet en underskriftindsamling for at aflyse hans planlagte optræden til dette års nytårsfejring.

Indtil videre har 14.000 sat pen til papir for at presse det statsejede selskab Medicorp til at aflyse amerikaneren.

Det er særligt Adam Lamberts åbenhed omkring sin homoseksualitet, der er et problem i den konservative bystat, hvor sex mellem to mænd er ulovligt.

- Vi opfordrer arrangørerne af festen til at respektere størstedelen af singaporeanerne, der har givet udtryk for, at de ønsker at bevare landets moralske grundlag, står der blandt andet i underskriftsindsamlingen, der er udsendt af en anonym gruppe, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Gruppen henviser blandt andet til en tidligere optræden, hvor Lambert kyssede et bandmedlem på scenen og simulerede samleje med flere af danserne.

Koncertarrangørerne har dog sagt, at de holder fast i Lambert, og to nye grupper har tilsammen indsamlet 11.000 signaturer for at støtte musikeren og for at tage afstand fra diskrimination.

/ritzau/FOKUS