Honda CR-V fortsat i front

Honda CR-V er solgt i mere end fem millioner eksemplarer på verdensplan. Honda var midt i 90’erne med til at grundlægge SUV segmentet, dette kan ses på salgstallene.

På det danske marked, hvor Honda CR-V siden lanceringen har indtaget en stærk position som markedsleder, nyder Honda importøren godt af det blomstrende salg.

- Vi sælger til en del af vores eksisterende Honda kunder, men kan se på de modeller forhandlerne får i bytte at der også er mange nye kunder, hvilket vi naturligvis er glade for, siger pressechef Michael Lund fra Honda Danmark.

CR-V:

Honda er kendt for at lave intelligente bagsæde løsninger som i f.eks. Jazz eller Civic.

I den nye CR-V kan kunderne opleve det unikke One-Motion bagsæde, som kan nedfældes i én bevægelse. Med denne løsning, som giver en hel flad bund og hele 1669 liter i bagagerummet, kan den nye CR-V rumme det meste.

Den nye CR-V er kendetegnet ved et dynamisk eksklusivt design, faste personbilslignende køreegenskaber, lavt støjniveau og gode fleksible interiør løsninger.

Honda tilbyder CR-V’en både som benzin og diesel hvor sidstnævnte må trække op til 2000 kg, hvilket kombineret med Honda’s TSA (trailerstabilliseringssystem) vil gøre den til et attraktivt alternativt for camping- og trailer folket. Honda CR-V tilbydes desuden stadig som varebil, hvilket udgør ca 20% af CR-V salget.

Den bedst sælgende CR-V version er 2.0 Benzin versionen, der tilbydes både som 2WD og 4WD. CR-V priserne starter fra 181.769 kroner (Van) og 309.000 kroner (personbil)

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip