Hooch var kamphund: Mishandlet hund uden tunge får nyt liv

Med begge øret klippet af og sin manglende tunge var Hooch et sørgeligt syn, da han i sommer ankom til Marly's Mutt Dog Rescue i Californien. Et dyreinternat havde opgivet at have den store franske mastiff, da den var aggressiv og næsten ikke spiste.

Hooch blev taget med til dyrlægen, hvor det viste sig, at den havde en brækket kæbe, og røntgenbilleder viste, at tungen var skåret af ved roden. Skaderne peger på, at Hooch er blevet brugt til organiserede hundekampe.

LÆS OGSÅ: Se hundevenner i demonstration for hunden Cato

- Det er almindeligt at fjerne både tunge og ører, når hunden bruges som kamphund , fordi andre hunde kan hage sig fast i tungen og ørerne. Men uden tunge er livet meget svært for en hund. Den kan hverken drikke, spise, rense sin mund eller regulere sin kropstemperatur ordentligt, fortæller Zach Show, som ejer Marly's Mutt Dog Rescue til Huffington Post

Hoochs liv har været grusomt, men heldigvis er der også tale om et overstået kapitel. I dag er hunden en succeshistorie om en mirakuløs transformation.

Dyrlægen satte en slange i Hoochs hals, så han kunne spise ordentlig, og kort efter begyndte han at tage på igen.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

I dag er Hoosh en sund og selvsikker hund, som ikke viser den mindste aggression mod mennekser. Han bor på redningscentret, hvor han trives blandt andre hunde.

LÆS OGSÅ: Pittbull misbrugt til hundeslagsmål: Nu kysser den små børn

- Vi har opdaget, at han er verdens mest taknemlige hund. Hooch har tilpasset sig sit nye liv på utroligste vis og oversvømmer os med kærlighed - omend ikke slik, det fra Zach Skow.

På centrets Facebookside kan man følge Hooch og hans oplevelser. Næste store begivenhed er formentlig en optræden i talkshowet The Ellen Show med Ellen DeGeneres.

Se billeder af Hooch ved at klikke herunder:  

Dagens Gossip