Horsens bringer sig foran i finaleduel mod Bakken Bears

Horsens IC er godt på vej til at vinde DM i basketball for anden sæson i træk. Mandag aften vandt Horsens på hjemmebane med 69-57 over Bakken Bears i den tredje finalekamp og fører nu 2-1 i finaleserien, hvor der spilles bedst af syv kampe.

Dermed har Horsens svaret godt tilbage efter den første finalekamp, som blev tabt klart på hjemmebane.

Først kom holdet på 1-1 med en dramatisk udesejr i onsdags, og i den tredje kamp blev Horsens så det første hjemmehold til at vinde en kamp i serien.

Det skete i en kamp, som Horsens kontrollerede stort set fra start til slut. Bakken Bears ramte aldrig dagen og lignede ikke et hold, der kæmpede om DM-titlen.

I første periode havde udeholdet svært ved at score point, og det udnyttede hjemmeholdet til at tage føringen mod slutningen af perioden. Otte point på stribe fra stillingen 11-12 til 19-12 gav Horsens teten.

Bakken Bears svarede dog prompte tilbage i anden periode og var hurtigt tæt på at få fuld kontakt. Horsens afviste dog og gik til pausen med en føring på 36-30.

I tredje periode satte Horsens mere eller mindre tingene på plads med stærkt spil. Føringen blev bare større og større og lød på 58-43 inden de sidste ti minutters effektive spilletid.

Bakken Bears var aldrig i nærheden af et comeback i sidste periode, og hjemmepublikummet kunne efter slutsignalet fejre en sejr på 12 overskydende point.

Finaleseriens fjerde finale spilles på torsdag. Denne gang sker det på Bakken Bears' hjemmebane.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip