Horsens-direktør skuffet over indsatsen mod Vejle

AC Horsens vil tilbage til Superligaen hurtigst muligt.

Men som holdet spillede torsdag aften i hjemmekampen mod lokalrivalerne fra Vejle, kan man tvivle på, at missionen lykkes.

- Jeg er meget skuffet. Det, der blev leveret på banen, var dybt utilfredsstillende. Men vi skal altså placere os på en af 1. divisions to oprykningspladser i denne sæson, siger klubdirektør Henrik Ravn, der fortæller, at klubben forventer at komme ud af indeværende regnskabsår med et underskud på mellem 13 og 15 mio. kroner.

- Til nytår vil vores egenkapital være reduceret til otte mio. kroner. Det siger derfor sig selv, at det ikke mindst økonomisk vil være skidt med ét år mere i 1. division.

Hvis oprykningen glipper, forudser Henrik Ravn, at AC Horsens tvinges til at reducere lønudgifterne.

- Vi vil ikke have råd til at have så mange spillere på kontrakt som nu. Men heldigvis bakker sponsorerne os stadig flot op.

Træner Johnny Mølby giver direktøren ret i, at indsatsen mod Vejle var alt andet end opmuntrende.

- I første halvleg spiller vi ubegribeligt dårligt. I pausen talte jeg med meget store bogstaver. Det hjalp. Men desværre lykkedes det ikke, at indhente Vejles føring, selvom vi var tæt på, siger Johnny Mølby.

Veteranen Martin Retov, der reducerede til 1-3 på et straffekast, har ovenpå præstationen svært ved at se Horsens generobre sin Superliga-status.

- Det ryster mig, at vores resultater og spil er så svingende. Skal vi rykke op, skal vi spille meget bedre end mod Vejle, siger han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip