Horsens får uafgjort mod Brøndby efter flot comeback

31/07/2016

Oprykkerne fra AC Horsens bliver ved med at imponere i Alka Superligaen.

Holdet hentede søndag et enkelt point med hjem fra Brøndby, hvor kampen endte 2-2.

AC Horsens havde før søndagens udekamp hentet uafgjort mod både AaB og Sønderjyske, og den flotte sæsonstart fortsatte, da AC Horsens kom tilbage efter undervejs at være bagud 0-2.

Kampen blev spillet mellem Brøndbys to Europa League-kvalifikationskampe mod Hertha Berlin, og cheftræner Alexander Zorniger havde derfor skiftet godt ud på holdet, hvilket blandt andet gav debutanten Hjörtur Hermannsson en plads fra start.

Pointdelingen er Brøndbys første pointtab i denne sæson, og de to AC Horsens-scoringer var desuden de to første mål, som Brøndby og målmand Frederik Rønnow har lukket ind.

Brøndby forsømte dermed muligheden for at komme på omgangshøjde med FC København i toppen af Superligaen, hvor FCK fortsat har maksimumpoint og dermed to point mere end rivalerne.

Brøndby startede kampen bedst og kom efter godt 20 minutter foran, da formstærke Andrew Hjulsager sparkede bolden fladt i nettet.

Mens AC Horsens satsede stort på dødbolde, kom Brøndby til flere gode muligheder, og kort inde i anden halvleg fik hjemmeholdet udbygget føringen, da Kamil Wilczek udnyttede en friløber og scorede til 2-0.

Få minutter efter reducerede AC Horsens til 1-2 ved Kjartan Finnbogason, og med knap ti minutter igen sendte Kim Aabech med et flot spark bolden i nettet til 2-2.