Horsens fortsætter nedturen: 2-5 mod FCM!

Holdet hænger for alvor fast i bundkampen i Superligaen, efter AC Horsens lørdag eftermiddag tabte med hele 5-2 på udebane mod FC Midtjylland.

Dermed fortsætter AC Horsens klubbens stime uden sejr, hvor de seneste fem kampe kun har givet udbytte i et enkelt point.

Omvendt bragte FC Midtjylland sig med resultatet mod AC Horsens på afstand af den efterhånden store klump af bundhold, der kæmper en intens kamp for at forlænge livet i Superligaen til næste sæson.

Allerede efter ni minutter kom hjemmeholdet foran ved Rilwan Hassan. Troels Kløve gav dog AC Horsens en smule håb, da han allerede tre minutter efter FCMs føringsmål udlignede til 1-1.

Men udeholdets håb om et point levede kun i et sølle minut. Så bombede FC Midtjyllands Morten 'Duncan' Rasmussen til 2-1.

Og helt grelt blev det for AC Horsens, da først Sylvester Igboun scorede til 3-1, og herefter udbyggede Morten 'Duncan' Rasmussen med sit andet mål til 4-1.

Martin Spelmann fik sent i anden halvleg pumpet lidt håb ind i Johnny Mølbys kriseramte tropper, da han reducerede til 4-2 på straffespark.

Men kort før tid var det så FC Midtjylland og Danny Olsens tur til at sparke et straffespark i kassen og lukke opgøret til 5-2.   

AC Horsens møder i næste spillerunde et andet kriseramt Superligahold, når holdet gæster Aarhus og AGF på lørdag. Hos FC Midtjylland går turen til Esbjerg næste mandag.

Dagens Gossip