Horsens-pige var ikke Emilie: Politiet søger disse mulige vidner

17-årige Emilie Meng, der har været forsvundet siden den 10. juli, er ikke blevet set i live alligevel efterfølgende. Det skriver mediet Sjællandske.

Politiet i Horsens meldte tirsdag formiddag ud, at de havde fået en henvendelse fra et vidne i den jyske by, som mente at have set kvinden. 

Læs også: Muligt gennembrud: Borger hævder at have set forsvundne Emilie i Jylland

- Anmelderen siger, at han er sikker på, at han har set den Korsør-efterlyste pige Emilie lørdag klokken 22.30 på Kildegade omkring 'Kilden'. Her sad hun på et gelænder, som om hun ventede på noget, lød det fra efterforskningslederen. 

Nu er der fulgt op på sporet, som viste sig ikke at have noget med Emilie-sagen at gøre, ifølge mediet Sjællandske, som har været i kontakt med Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, der sammen med lokalpolitiet i Korsør forsøger at finde pigen.

- Det viser sig nu, at det ikke var Emilie Meng. Politiet har fundet frem til den pige, der var tale om, og det var altså ikke Emilie, fortæller efterforskningsleder Marianne Roed fra politiet til Sjællandske.

Emilie Meng er dermed stadig forsvundet og efterlyst. 

Politiet er særligt interesseret i at høre fra personer, der har været i området omkring Korsør station mellem klokken fire og fem om morgenen den 10. juli. Uanset, om man selv mener, man har set eller hørt noget eller ej, bedes man henvende sig til politiet, hvis man opholdt sig i nærheden. 

Har du nogle oplysninger, bedes du kontakte Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi på telefon 114.

Læs også: Familien sender desperat besked til forsvundne Emilie

 

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip