Horsens-profiler frygter gyserfinale mod Brøndby

Morten Rasmussen sikrede Horsens tre livsvigtige point i nedrykningsstriden med sit matchvindermål søndag mod Randers.

Det var Horsens første sejr i de seneste seks kampe, og de tre point løftede Horsens et lille stykke tættere på redning. Men slutprogrammet gør faktisk, at det hele kan ende med et dommedagsbrag i Horsens i en vaskeægte gyser mod Brøndby, hvor taberen kan ryge ud af Superligaen.

Ironisk nok kan det blive en af de tre tidligere Brøndby-profiler Morten Rasmussen, Martin Retov eller Martin Spelmann, der giver Brøndby det endelige dødsstød i sidste spillerunde. En situation som ingen af dem ønsker.

- Jeg har store følelser for Brøndby, så det ville være forfærdeligt, hvis man skulle være med til at sende dem ned. Men der er ikke andet at sige, end at jeg har al fokus på, at Horsens klarer sig, og sejren over Randers gav os et løft og tro på, at vi klarer den, sagde Morten Rasmussen efter søndagens sejr.

Horsens-kaptajnen Martin Retov håber heller ikke, at det skal afgøres i den allersidste kamp mod Brøndby.

- Det vil være et fuldstændig vanvittigt scenarie, hvis det bliver knald eller fald for os eller Brøndby i den sidste kamp. Det er vi opsat på at undgå, og det kan vi ved at vinde vores resterende kampe. Derfor var det et utrolig vigtigt resultat for os at slå Randers, der kæmper om medaljer. For det giver os et løft, før vi møder Esbjerg, sagde Retov, der var viceanfører i sine sidste år i Brøndby.

På det personlige plan undgår han også gerne, at han kan få direkte indflydelse på Brøndbys skæbne.

- Brøndby betyder stadig meget for mig, så det ville være en mærkelig dag. Det ville blive en vanvittig fodboldkamp. Men jeg er sikker på, at hvis vi holder fokus på vores egne kampe og ikke kigger på konkurrenterne, så skal vi nok redde os. Jeg synes, at vi viste, at vi har midlerne til at vinde de her kampe, som er så vigtige, forklarede Retov.

Søndag var det svært at se, at Randers i den modsatte ende kæmper om medaljer.

- Vinden er vendt for os, og det er skuffende, at vi ikke præsterer bedre. Men jeg har aldrig talt om medaljer, det er noget, som pressen har kørt op. Vi må bevare fokus og hive os selv op igen, sagde Randers-træner Colin Todd.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip