Horsens rykker væk fra bunden i 1. division

31/08/2014

Den nytiltrådte træner Bo Henriksen fik søndag en opmuntring, da AC Horsens på udebane hentede en 2-0-sejr over HB Køge i 1. division.

Horsens havde fået en skidt start på sæsonen i den næstbedste fodboldrække med bare fire point i de første fem kampe, men den tiltrængte sejr gav lidt luft til bunden.

Troels Kløve indledte scoringen efter godt en halv time, og Jacob Berthelsen øgede til slutresultatet midt i anden halvleg.

Bo Henriksens tidligere klub Brønshøj har fået en endnu dårligere start på den nye sæson, og efter denne søndag er holdet stadig sidst uden sejr.

"Hvepsene" fordoblede dog sin pointhøst ved at spille uafgjort 1-1 ude mod oprykkeren Skive.

Nicolas Bøgild bragte hjemmeholdet på 1-0 kort før pausen, men otte minutter inde i anden halvleg udlignede Andreas Granskov. Brønshøj sluttede kampen med 10 spillere efter en udvisning til Jesper Fleckner fem minutter før tid.

I søndagens sidste kamp spillede superliga-nedrykkeren Viborg skuffende 1-1 hjemme mod den anden oprykker FC Roskilde.

Udeholdet kom overraskende foran ved Emil Nielsen allerede efter to minutter. Men den rutinerede Jeppe Curth sørgede for 1-1 13 minutter efter pausen.

Et point var nok til at sende Viborg op på andenpladsen efter Vendsyssel, mens FC Roskilde ligger næstsidst.