Horsens snyder Viborg for premieresejr i overtiden

27/07/2014

Superliganedrykkerne fra Viborg fik en ærgerlig start, da klubben fra domkirkebyen søndag tog hul på den nye tilværelse i landets næstbedste række.

På hjemmebane lignede holdet en vinder indtil kort før tid mod AC Horsens, for hvem Bo Henriksen debuterede som cheftræner efter skiftet fra Brønshøj. Men udeholdet sikrede sig et point i overtiden.

Viborg var uden sidste sæsons superligatopscorer Thomas Dalgaard, der er få detaljer fra et klubskifte.

Holdets offensiv led et nyt knæk midt i første halvleg. Den nytiltrådte Jeppe Curth måtte lade sig udskifte med en skade efter et hårdt sammenstød med en modstander.

I stedet kom Jeff Mensah på banen, og han var tæt på at komme på scoringslisten efter få minutter i aktion. Alene med målmanden afsluttede han dog forbi mål.

Målet lod vente på sig til det 63. minut. Midt for mål sparkede Aleksandar Stankov resolut bolden i nettet til 1-0.

Det lignede længe et sejrsmål, men dybt inde i dommerens tillægstid udlignede Horsens' Troels Kløve til 1-1 med et drøn af et langskud til kampens slutresultat.