Hostages - ny hitserie på Kanal 5

Mens Mads Mikkelsen, som Hannibal Lecter, tager en pause fra skærmen, overlader han søndagsstafetten til den nye amerikanske hitserie, ’Hostages’.

Toni Collette, Oscar-nomineret for Den Sjette Sans, spiller kirugen Dr. Ellen Sanders, der skal operere den amerikanske præsident, alt imens FBI-agenten og terroristen Duncan Carlisle, spillet af Golden Globe-vinder Dylan McDermott, holder hendes familie fanget. Han vil dræbe dem én for én, hvis hun ikke sørger for at slå den amerikanske præsident ihjel under operationen.

’Hostages’ er seneste skud på stammen fra Warner Bros’ velsmurte serie-kanon. I USA er serien blevet modtaget med stående ovationer, og SBS Discovery Medias konst. programdirektør Jesper Haahr, har da også store forventninger til ’Hostages’:

- Vi er glade for at kunne byde endnu en topserie velkommen i den bedste sendetid på Kanal 5. ’Hostages’ har mange aspekter med sit store moralske dilemma og sit realistiske plot. Serien vil få de danske tv-seere til at hoppe op af sofaen, og krumme tæer over de moralske dilemmaer, fortæller Jesper Haahr i en pressemeddelelse.

’Hostages’ har premiere søndag den 27. oktober klokken 21 på Kanal 5.

Se billederne nedenunder...

Dagens Gossip