Hot hitmager holder pause: Nu skal jeg date

Skrevet af admin

27/10/2015

Mest læste i dag

Sidste år udgav Sam Smith den længe ventede debutplade "In the Lonely Hour", som primært er fyldt med personlige kærlighedsballader, og nu er det på tide at finde ny inspiration.

Den unge fremadstormende sanger har netop afsluttet sin verdensturné, men han er ikke tænkt sig at bruge sin forestående pause på at stirre ind i en væg.

- Jeg er lidt trist over det, men det føles også rigtigt. Jeg har optrådt i tre år nonstop. Derfor føles det rigtigt for mig at holde en pause, tage hjem og leve mit liv som en almindelig 23-årig, siger den unge crooner, der er single og klar til at mingle.

- Faktisk tror jeg, det ville være godt at bruge tiden på at date, konstaterer den unge, britiske komet i interviewet med Entertainment Tonight.

Den Grammy-vindende sangstjerne står bag de romantiske megahits som "I'm Not the Only One" og "Stay with Me", og med det afsæt er musikeren mere end klar til fortsættelsen.

- Mit kærlighedsliv og livets op- og nedture stopper aldrig, så jeg er altid inspireret. Faktisk har jeg allerede skrevet lidt på nogle nye sange og har en idé om, hvilken retning jeg skal i musikalsk og lyrisk, lover sangcharmøren.

Sam Smith er aktuel med det storladne soundtrack "Writing's on the Wall", som danner lydsiden til den forførende åbningssekvens i det kommende James Bond-brag "Spectre", der får dansk biografpremiere fredag den 30. oktober.

/ritzau/FOKUS