Hotel Vamdrup udvider med ny café

På Hotel Vamdrup arbejdes der i disse dage på højtryk med at indrette en café som skal være supplement til hotellets mange øvrige gode tilbud, som fortsætter uændret. Det skriver Vamdrup Netavis.

Hotellets ejer, Jan Færch fortæller, at han tager initiativet med caféen, fordi han mener, at der mangler et sted i byen, hvor folk uformelt kan dumpe ind og drikke sig en kop kaffe, spise et lettere traktement – eller måske drikke et glas øl sammen med gode venner - eller måske naboen, som de træffer under indkøb i byen.

- Jeg ved godt, at det er nytænkning her i Vamdrup med en café. Men nu prøver vi, også fordi det har været et ønske fra mange af vores kunder at få en café, siger Jan Færch, alt i mens den store nye bar ryddes af håndværkerne for materialer og gøres klar til fotografering

Den nye café på Torvet i midtbyen får navnet Torvecaféen. Huset vil tilbyde sig med et menukort med små lette retter sat sammen alt afhængig hvor på dagen man befinder sig – samt lidt at drikke til. Akkurat som kan opleves på attraktive caféer i Koldings midtby.

Bliv ven med Dagens Kolding - Altid gratis nyheder

Alt inventaret i caféen er nyt og der bliver plads omkring et halvt hundrede gæster. Indretningen af det nye tiltag i bymidten er allerede så vidt, at Torvecaféen åbner på torsdag i næste uge fra klokken 17 – det er dagen, hvor der lystfest på byens torv til fordel for Kræftens Bekæmpelse:

- Og så et det meningen, at vi fremover vil holde åbent dagligt fra klokken til midnat, fortæller Jan Færch til Vamdrup Netavis.

Og Jan Færch føjer til, at det er planen, at caféen skal flytte ud på Tovet på pladsen foran hotellet om sommeren, med caféstole, borde og parasoller. Også et tiltag, som hidtil kun har kunnet opleves i vore større nabobyer.

Caféen på Hotel Vamdrup præsenteres ved en reception på fredag fra klokken 16 til 19.

Dagens Gossip