Hotelkonge åbner nyt storhotel

Arp-Hansen Hotel Group har netop aflagt et regnskab for 2012, hvor selskabet fik et overskud før skat på 75,3 millioner kroner - mere end en fordobling af resultatet i forhold til året før. Gruppen, som er ejet af den stenrige Arp-Hansen familie, driver 11 hoteller i København på samlet 2.673 værelser, skriver Børsen.

Det er 18 procent af hovedstadens kapacitet, og selskabets nyere hotelprojekter, blandt andet Tivoli Hotel & Congress Center, har båret frugt.

»Arp-Hansen har investeret og haft en passende risikovillighed. Det betyder, at de har investeret på de rigtige tidspunkter, og det bliver belønnet nu,« siger Jens Zimmer Christensen, formand for Horesta til Børsen.

Og nu investerer selskabet altså i et nyt, stort hotel i Borgergade i København. Hotellet skal stå klar i sommeren 2014 og bliver en næsten tro kopi af hotelgruppens tostjernede hotel Wakeup Copenhagen.

Administrerende direktør for Arp-Hansen Hotel Group Dorte Krak fortæller til Børsen, at hotellet får 340 værelser, men selskabet afventer lige nu byggetilladelsen fra kommunen.

»Vi har selvfølgelig respekt for markedets situation og gennemtænker det grundigt, når vi gør noget nyt. Men når der kommer et supergodt projekt, så er vi altid klar,« siger Dorte Krak.

Tal fra Danmarks Statistik viste en stigning i hotelovernatninger i København på seks procent i 2012. Horesta forventer et 2013 på linje med året før, en lille forbedring i en række hårde år for branchen, men omsætningen pr. værelse lader endnu meget tilbage at ønske, siger Jens Zimmer Christensen til Børsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip