Hovedrollen til ny 24 Timer-serie er fundet

Skrevet af admin

26/01/2016

Dagens topnyheder

Kiefer Sutherland har fået ikonstatus som agenten Jack Bauer, der pisker rundt i kamp mod uret for at afværge det ene terroranslag efter det andet i spændingsserien "24 Timer".

Det er derfor nogle store sko, som hans arvtager skal udfylde i efterfølgeren til den originale serie, som har fået titlen "24: Legacy", og nu har tv-netværket Fox offentliggjort, at valget er faldet på Corey Hawkins, der har fået sit store gennembrud i rollen som den legendariske rapper og producer Dr. Dre i "Straight Outta Compton".

"24: Legacy" kommer ikke til at være en direkte efterfølger til den originale serie, der startede i 2001 og løb over otte sæsoner, men efterfølgeren fortsætter konceptet med realtime, hvor hvert afsnit repræsenterer en time, og det lader heller ikke til, at Hawkins karakter bliver mindre hårdtslående end Jack Bauer.

Hovedpersonen hedder Eric Carter og Fox beskriver ham i en officiel pressemeddelelse som en tidligere militærhelt, der vender tilbage til USA, hvor han må afværge et terrorangreb.

- Eric er stærk og intelligent. Han kommer fra en barsk opvækst og har vendt sit liv om i hærens rangerkorps. Nu hvor han er tilbage i Virginia med sin kone Nicole, bliver han trukket tilbage i aktion, da hans fortid indhenter ham, skriver Fox ifølge Entertainment Weekly.

Fox Televisions bestyrelsesformand og direktør, Dana Walden, har tidligere fortalt, at de ledte efter en skuespiller, som kunne bidrage med noget andet end Kiefer Sutherland.

- Vi ville have, at stjernen blev så anderledes som mulig i forhold til Jack Bauer, om det så skal være en afro-amerikaner eller en latino, fortalte hun tidligere på måneden ifølge Entertainment Weekly.

/ritzau/FOKUS