Hovsa: Legeredskaberne er væk - men der er nye på vej

Forældre og dagplejemødre gjorde store øjne, da de forleden, sammen med deres små poder, ville besøge legepladsen i parken Margrethelund i Vamdrup. Legpladsen var pist væk, skriver Vamdrup Netavis.

Der var blandt andet rutsjebane, karrusel vippe og gynge med videre. Men alt er altså nu væk.

- Jeg har med baggrund i en henvendelse fra forundrede borgere spurgt forvaltningen i Kolding om, hvorfor legepladsen er ryddet. Og har der fået at vide, legeredskaberne er fjernet, fordi kommunens tilsynsfolk har fundet redskaberne for at være både utidssvarende og farlige for børnene, fortæller det lokale socialdemokratiske byrådsmedlem, Poul Erik Jensen, til Vamdrup Netavis.

Svaret fra forvaltningens direktør, Thomas Bo, til Poul Erik Jensen lyder, at der allerede er bestilt nye legeredskaber til pladsen i Margrethelund, og at de vil blive sat op hurtigst muligt, og der satses fra kommunens side på, at det allerede kan ske her i december, hvis vejret tillader.

Og det svar er Poul Erik Jensen godt tilfreds med.

- Det er selvfølgelig nødvendigt at legepladsen er sikker for børnene. Legepladsen i Margrethelund har altid hørt til de mest populære blandt andet på grund af sin beliggenhed midt i parken- – og den har været et yndet udflugtssted for blandt andet dagplejen og sådan skal det også fortsat være, siger Poul Erik Jensen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip