Hovsa: Populær republikaner tweeter præsidentplan ved en fejl

Den republikanske guvernør Scott Walker agter at gå efter at blive USA's næste præsident. Det kom den 47-årige politiker fredag til at afsløre på Twitter - angiveligt ved en fejl.

- Scott er klar. Er du? Bliv en del af holdet i dag, tweetede han sammen med et billede af sig selv med teksten "Scott Walker is running for president".

Men det var en fejl. Tweetet skulle angiveligt først have været sendt ud på mandag og blev senere slettet.

Det er uvist, hvorfor beskeden røg ud. Twitter oplyser, at selskabet er i gang med at undersøge sagen, og at Walker-holdet ikke bærer skylden.

Scott Walker er mangeårig guvernør i delstaten Wisconsin i det nordlige USA. Det er ikke nogen overraskelse, at han går efter at blive nomineret til præsidentkandidat for sit parti.

Han afleverede forrige torsdag de nødvendigheder dokumenter til USA's føderale valgkommission, og det var ventet, at hans kandidatur officielt skulle offentliggøres ved et arrangement i Waukesha, Wisconsin, på mandag 13. juli.

Scott Walker er populær blandt de republikanske vælgere og ligger i mange målinger på RealClearPolitics.com nummer to bag Jeb Bush, når amerikanerne bliver spurgt om, hvem de gerne vil se som republikansk præsidentkandidat.

Han blev kendt over hele USA, da han kastede sig ud i en kamp mod fagforeningerne i Wisconsin kort efter, at han var blevet valgt som guvernør.

Siden blev han genvalgt i delstaten, der traditionelt er demokratisk.

Han bliver den 15. republikaner, der melder sig i valgkampen. Nummer 16, guvernør John Kasich fra Ohio, ventes at meddele sit kandidatur senere på måneden.

Blandt Demokraterne er tidligere udenrigsminister Hillary Clinton storfavorit til at vinde sit partis nominering.

Der skal være præsidentvalg i USA i november 2016.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip