HSV dropper Bendtner definitivt

- For det første er han for dyr, og for det andet kan jeg ikke huske, hvornår han sidst har scoret, siger HSV-træner Thorsten Fink til avisen Hamburger Abendblatt, der hermed konkluderer, at Nicklas Bendtner må kigge sig om efter en anden arbejdsgiver.

De seneste rygter i engelske medier har i den henseende Crystal Palace som den varmeste bejler, og samme medier anser det også for at være en offentlig hemmelighed, at Bendtner søndag eftermiddag mødtes med Premier League-oprykkerne på et hotel i det centrale London.

I stedet for Nicklas Bendtner, der angiveligt ønsker at opretholde samme årsløn på 20 mio. kroner brutto, som han får i Arsenal, har HSV kastet blikket på schweizeren Eren Derdiyok.

Han er raget uklar med sin træner i Hoffenheim, og er derfor indstillet på at blive lejet ud til Hamburger SV inden transfervinduet lukker i løbet af få dage.

Den nordtyske klub indtager efter sæsonens tre første kampe en delt tredjesidsteplads i Bundesligaen med kun et point og en minus-score på 4-9. Kun Stuttgart og Eintracht Braunsweig har med nul point for samme kampantal klaret sig dårligere.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip