HSV dropper Bendtner definitivt

- For det første er han for dyr, og for det andet kan jeg ikke huske, hvornår han sidst har scoret, siger HSV-træner Thorsten Fink til avisen Hamburger Abendblatt, der hermed konkluderer, at Nicklas Bendtner må kigge sig om efter en anden arbejdsgiver.

De seneste rygter i engelske medier har i den henseende Crystal Palace som den varmeste bejler, og samme medier anser det også for at være en offentlig hemmelighed, at Bendtner søndag eftermiddag mødtes med Premier League-oprykkerne på et hotel i det centrale London.

I stedet for Nicklas Bendtner, der angiveligt ønsker at opretholde samme årsløn på 20 mio. kroner brutto, som han får i Arsenal, har HSV kastet blikket på schweizeren Eren Derdiyok.

Han er raget uklar med sin træner i Hoffenheim, og er derfor indstillet på at blive lejet ud til Hamburger SV inden transfervinduet lukker i løbet af få dage.

Den nordtyske klub indtager efter sæsonens tre første kampe en delt tredjesidsteplads i Bundesligaen med kun et point og en minus-score på 4-9. Kun Stuttgart og Eintracht Braunsweig har med nul point for samme kampantal klaret sig dårligere.

Dagens Gossip