HTC udvider One serien med HTC One SV

Skrevet af Finn Jensen

11/12/2012

Mest læste i dag

Den nye model kombinerer lynhurtige hastighed på 4G LTE, et fantastisk kamera og suveræn lyd i studiekvalitet med HTC’s enestående signaturdesign. Med HTC Sense ™ 4 og Android ™ ICS, er HTC One SV designet til dem, der ønsker at få mere ud af hvert sekund.



- HTC One SV lancerer næste generation af ydeevne på en smartphone og lynhurtige mobilt internet, siger Peter Frølund, administrende direktør, HTC Nordic, og fortsætter:

- Vi er glade for at hjælpe med at udbrede 4G LTE-netværket på verdensplan med modeller, der gør at vores kunder kan nyde hurtigere webbrowsing, filmstreaming og internetradio mere gnidningsløst end nogensinde før.



Pålidelig, lynhurtig ydeevne

Med en 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon S4 dual core processor, og fuld udnyttelse af den nyeste netværksteknologi tilbyder HTC One SV exceptionel ydeevne der muliggør videostreaming i høj kvalitet, flydende spil og gnidningsløs multitasking.
 


Med integrationen af Dropbox og SkyDrive løber du aldrig tør for plads til dokumenter, film, billeder og apps, og alligevel kan HTC One SVs interne hukommelse udvides ved hjælp af Micro SD-kort, med op til 32 GB per kort. Takket været den nyeste NFC-teknologi og Android Beam, kan du nemt dele dit indhold med et enkelt klik til en anden NFC-aktiveret enhed.



Fantastisk kamera, suveræn lyd

Med HTC One SV får du fantastiske kamera som på de øvrige prisvindende HTC’er i One serien. Med avancerede og smarte funktioner, som seriefotografering og mulighed for at optage video i HD, mens du tager fotos samtidig.

Tag enestående fotos i dårlige lysforhold med HTC One SV’s 5 megapixel og f/2.0 blænde på hovedkameraet, med mulighed for at tage fotos i panoramaformat og 1080p HD-videooptagelse.

Dette suppleres perfekt med en 1,6 megapixel frontkamera, som har en f/2.2 blænde.
Med Beats Audio™ integreret tilbyder HTC One SV en fantastisk lyd uanset om du lytter til musik, spiller spil eller ser video, udelukkende tilgængelig på smartphones fra HTC.

Ny HTC Sync Manager gør også synkronisering og administrerer din musiksamling endnu nemmere, sikrer at hele dit bibliotek er så mobilt, som du er.



Signaturdesign

Tro mod sin arv tilbyder HTC One SV et elegant og slankt design, HTC One SV har en 4,3 tommer super LCD-2 touch skræm og kommer i spændende nuancer af hvid og blå.
Designet i polycarbonat gør den fast og blød at røre ved, og med et matchende sølvmetallisk kant får den en eksklusiv finish.

HTC One SV vil være tilgængelig i Danmark fra januar 2013.