Huawei vil erobre markedsandele med ny topmodel

Skrevet af Mere mobil

07/05/2014
Huawei har inviteret MereMobil.dk og resten af verdenspressen til en event i Paris på onsdag, hvor de vil præsenterer deres kommende topmodel. Det ventes, at der er tale om telefonen Ascend P7. Den nye topmodel spiller en stor rolle i Huaweis strategi om, at blive nummer 3 på det danske smartphone-marked og forventningerne til produktet er høje – både hvad angår specifikationerne og designet. - Jeg kan bekræfte, at vi i Paris på onsdag præsenterer en smartphone, der bliver tyndere og lettere end andre 4G-smartphones på markedet. Der er også arbejdet meget på at give telefonen et flot, unikt design. Vi har store forventninger til salget i Danmark, fordi vi mener, den rammer et behov, konkurrenterne ikke dækker,” siger Thor Gøtz, salgsdirektør, Huawei Device, Danmark. Huawei er, ifølge tal fra IDC, den tredjestørste mobilproducent på verdensplan og ambitionen er også, at de vil vækste på det danske marked og have øget forbrugernes kendskab til deres brand. MereMobil.dk er tilstede i Paris og dækker eventen.

Dagens topnyheder

Huawei har inviteret MereMobil.dk og resten af verdenspressen til en event i Paris på onsdag, hvor de vil præsenterer deres kommende topmodel.

Det ventes, at der er tale om telefonen Ascend P7.

Den nye topmodel spiller en stor rolle i Huaweis strategi om, at blive nummer 3 på det danske smartphone-marked og forventningerne til produktet er høje – både hvad angår specifikationerne og designet.

- Jeg kan bekræfte, at vi i Paris på onsdag præsenterer en smartphone, der bliver tyndere og lettere end andre 4G-smartphones på markedet. Der er også arbejdet meget på at give telefonen et flot, unikt design. Vi har store forventninger til salget i Danmark, fordi vi mener, den rammer et behov, konkurrenterne ikke dækker,” siger Thor Gøtz, salgsdirektør, Huawei Device, Danmark.

Huawei er, ifølge tal fra IDC, den tredjestørste mobilproducent på verdensplan og ambitionen er også, at de vil vækste på det danske marked og have øget forbrugernes kendskab til deres brand.

MereMobil.dk er tilstede i Paris og dækker eventen.