Hudløst ærlig boligannonce: 'I særklasse grimt men velegnet som rockerborg'

Normalt er boligannoncer fyldt med lovprisende ord om den perfekte beliggenhed, et lækkert køkken eller masser af personlighed og charme. Men hvad stiller man op, når ens ejendom på ingen måde kan omtales i positive vendinger?

En husejer på Skive-egnen har valgt at være hudløst ærlig i håb om at komme af med en nedlagt købmandsbutik i landbyen Mogenstrup 12 kilometer syd for Skive. Ikke uden humor fremhæver ejeren i annoncen på Boligportalen, at der er tale om et "i særklasse grimt og misligeholdt hus", og så er der ifølge beskrivelsen af huset bestemt ikke lovet for meget.

LÆS OGSÅ: Verdens dårligste bankrøver? Her griner bankansat af røver med kæmpe kniv

"Beboelsen på 130 m2 er underligt indrettet, og fremstår ... ehm ... nedslidt, er nok et dækkende ord. Beboeligt, hvis man ikke er kræsen, eller er blottet for smag.," lyder det blandt andet i annoncen, der også påpeger, at hunde og andre husdyr har "flot patineret" både døre og gulve i huset. Desuden er husets 1. sal elendigt isoleret og lofthøjden i værelserne er "latterlig."

Huset og grunden på 1860 kvadrameter er sat til salg for 199.000 kroner, men sælger skriver selv i annoncen, at ingen kreditforeninger vil røre ejendommen med en ildtang, så der skal være tale om en kontant handel.

Med til huset følger haven, men den ligger gemt "under et tykt tæppe af udslået græs og spredt affald". Til gengæld mener ejeren, at ejendommen vil være velegnet som blandt andet hobbylokale, rockerborg eller skunklaboratorium.

Tilstands- og energirapporter for ejendommen vil ifølge sælgeren "nok samlet være i tamilsagsstørrelse, blot marginalt mere underholdende."

Ejeren har tydeligvis ikke de store forhåbninger om at blive rig på salget af det faldefærdige hus, men håber, at det måske kunne byttes for en sjov bil eller en motorcykel.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Billederne af huset er et par år gamle, og ejendommen skulle eftersigende ikke være blevet kønnere med tiden. Se billederne herunder:    

Dagens Gossip