Hue-overfald kostede student kraniebrud og hjerneblødning

»Han er ude af koma og i svag bedring,« siger han.

Den 18-årige mand fik efter overfaldet kraniebrud og en hjerneblødning og overlevede kun, fordi han blev opereret på Rigshospitalet. Det er endnu uvist, om den 18-årige mand vil få mén af overfaldet.

Den 18-årige student blev sidste fredag overfaldet, da han sammen med fem-seks venner stod ved indgangen til Nørreport Station efter en tur i byen for at fejre deres studenterhuer. Videoovervågningen viser, at de fire unge ankom til stationen med metroen på gerningsnatten. Her blev de angiveligt provokeret af den 18-åriges studenterhue. I hvert fald slog de den af ham, hvorefter de overfaldt ham med slag og spark.

Efter overfaldet på Nørreport tog offeret selv toget hjem til forældrene i Kokkedal. I løbet af natten vågnede han og havde det dårligt. Natten til lørdag blev han bragt til Rigshospitalet, hvor lægerne konstaterede, at han havde en livsfarlig blødning i hovedet.

De fire unge mænd, der er anholdt i sagen, fremstilles i øjeblikket i grundlovsforhør i Dommervagten på Københavns Politigård, hvor de sigtes for grov vold.

Dagens Gossip