Hue-overfald kostede student kraniebrud og hjerneblødning

»Han er ude af koma og i svag bedring,« siger han.

Den 18-årige mand fik efter overfaldet kraniebrud og en hjerneblødning og overlevede kun, fordi han blev opereret på Rigshospitalet. Det er endnu uvist, om den 18-årige mand vil få mén af overfaldet.

Den 18-årige student blev sidste fredag overfaldet, da han sammen med fem-seks venner stod ved indgangen til Nørreport Station efter en tur i byen for at fejre deres studenterhuer. Videoovervågningen viser, at de fire unge ankom til stationen med metroen på gerningsnatten. Her blev de angiveligt provokeret af den 18-åriges studenterhue. I hvert fald slog de den af ham, hvorefter de overfaldt ham med slag og spark.

Efter overfaldet på Nørreport tog offeret selv toget hjem til forældrene i Kokkedal. I løbet af natten vågnede han og havde det dårligt. Natten til lørdag blev han bragt til Rigshospitalet, hvor lægerne konstaterede, at han havde en livsfarlig blødning i hovedet.

De fire unge mænd, der er anholdt i sagen, fremstilles i øjeblikket i grundlovsforhør i Dommervagten på Københavns Politigård, hvor de sigtes for grov vold.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip