Huffman og Macy i privat hjælpeaktion

Hollywood-parret Felicity Huffman og William H. Macy rækker nu ofrene for tornadoen i Oklahoma City-forstaden Moore en hjælpende hånd.

Macy og Huffman var allerede i staten, da tornadoen på det nærmeste jævnede Moore med jorden mandag eftermiddag. Macy instruerer filmen »Rudderless«, som hans kone spiller en af hovedrollerne i, og der var ikke langt fra tanke til handling. Arbejdet blev sat på pause og ægteparret gik igang med at hjælpe.
Huffman har for parrets egen regning indkøbt store mængder bleer og babymad til de mange småbørnsfamilier, der mistede deres hjem, og »Desperate Housewives«-stjernen kører nu rundt i Moore og deler forsyningerne ud.
»Det er meget tæt på. Normalt lægger fjernsynet en vis afstand til den slags ting, men vi er her jo og det er noget ganske andet«, siger skuespillerinden til den lokale TV-station KFOR og fortæller, at hun aldrig har set nogen reagere så hurtigt for at hjælpe deres
medmennesker: »Oklahoma City er et fantastisk sted. Folk bakker hinanden op og det får én til at føle sig godt tilpas over at være amerikaner«, siger Huffman.

I næste uge starter Macy kameraerne på »Rudderless«-settet igen.
Dramaet om en sørgende far, som danner et band til minde om sin søn, har også Laurence Fushburne, Selena Gomez og Billy Crudup på rollisten.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip