Hugh Jackman: Jeg vil være James Bond

Hvilken mand drømmer ikke om at lave martinis, køre i en Aston Martin og score damer i stribevis? Det gør Hugh Jackman i hvert fald.

Den 46-årige filmstjerne medvirkede i et interview med det australske nyhedsprogram "The Project", hvor han promoverede sin kommende rolle som "The Blackbeard" i filmen "Pan".

Men det er åbenbart ikke den eneste rolle, som Jackman gerne vil have fingrene i. Han blev nemlig spurgt, om han var klar til at tage imod udfordringen om at se godt ud i sorte jakkesæt og med pistoler i baglommen. Og her skulle der ikke mere til end et nik fra "X-Men"-stjernen.

- Jeg vil så gerne være James Bond, sagde Hugh Jackman.

Det viser sig, at Hugh Jackman faktisk blev spurgt, om han ville påtage sig rollen som James Bond. Men det var lige inden optagelserne til succesfilmen "X-Men 2", så det blev desværre for travlt for den australske skuespiller. Det skriver det amerikanske medie Huffington Post.

- Da jeg blev spurgt, mente jeg ikke, at det var det rette tidspunkt. Men det var godt nok ikke let at opgive den rolle, indrømmede Hugh Jackman i interviewet.

Rollen som den engelske spion gik i stedet til skuespilleren Daniel Craig, som igen skal drikke cocktails og fange skurke for fjerde gang i James Bond-filmen "Spectre", som udkommer til november.

Filmen "Pan" udkommer i starten af oktober, og på rollelisten finder du blandt andet topmodellen Cara Delevigne og "Mean Girls"-stjernen Amanda Seyfried.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip