Hugh Jackman ude af coyboyrolle

Den australske skuespiller skrev kontrakt på projektet for flere år siden, men efter talrige forsinkelser af Stowes film må Jackman melde fra. Han kan ikke længere finde plads i sin hårdt pressede kalender.

Forsinkelserne skyldtes, at Stowe havde problemer med at finde pengene til sit projekt, men nu er finansieringen på plads og indspilningen kan begynde meget snart - uden superstjernen.

»Filmen er fuldt finansieret, men nu passer Hughs og min kalender ikke sammen, så jeg er tvunget til at finde en anden til hovedrollen«, fortæller Stowe og beklager, at hun må vinke farvel til
»Wolverine«-stjernen: »Jeg ville så gerne arbejde sammen med Hugh. Han er en dejlig mand, men sagerne står altså sådan, at vi har alle pengene på plads, men mangler den rette hovedperson«, slutter den debuterende instruktør.

Det var også hårdt for Jackman at måtte opgive »Unbound Captives«. Så sent som sidste år fortalte skuespilleren, hvor meget han glædede sig til at spille en ærkeamerikansk cowboyhelt, hvilket hans teenagesøn også så frem til.

Filmen handler om en nybygger, som redder en kvinde fra Comanche-indianerne tilbage i 1850erne. På »Den sidste mohikaner«-stjernes rolleliste ses også Rachel Weisz og Robert Pattinson, selv om rygterne vil vide, at Pattinson på det seneste har lænet sig op ad en fyreseddel.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip