Hulemand ramte bil med spyd

De seneste par år er der blevet snakket meget om begrebet stenalderkost, hvor man indtager store mængder kød og grøntsager i stedet for kulhydrater.

Hvorvidt diæten også indebærer træning med kastespyd vides ikke, men amerikaneren Jefferey Allen Jones tog tirsdag aften sit hulemandsagtige udseende så alvorligt, at han valgte at kaste sit hjemmelavede stenalderspyd ud i trafikken i staten Californiens hovedstad Sacramento. Det skriver Sacramento Bee.

Det lykkedes hulemanden Jones at ramme en forbikørende bil lige på dens forreste kofanger. Spyddet satte sig fast, men ingen kom til skade.

Efter en hurtig afsøgning af området blev den anakronistiske gerningsmand dog alligevel anholdt af det lokale politi. Anklagen lyder foreløbig på overfald med et dødeligt våben.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Og dødeligt lader våbenet i hvert fald til at være. Ifølge Sacramento Police Department er spyddet seks fod eller godt 1,8 meter langt. Det vejer cirka 15 kilo. Det burde med andre ord lave et solidt hul i enhver personbil - eller i enhver person.

Kilde: Sacramento Bee

 

Dagens Gossip