Hull City ude efter Bendtner

Nicklas Bendtner rygtes nu på vej til Premier League-oprykkerne fra Hull City.

Manager Steve Bruce overvejer at bruge to millioner pund eller godt 17 millioner kroner på landsholdsangriberen, der fortsat er på lønningslisten i Arsenal. Det skriver avisen The Sun.

Steve Bruce er ramt ind i masser af frustrationer i sit forsøg på at styrke Hull Citys angrebskæde inden gensynet med den bedste engelske fodboldrække.

Bruce havde - troede han - sikret sig en forstærkning til de forreste pladser i Burnleys angriber Charlie Austin, men han dumpede i den obligatoriske lægetest.

Og Hull Citys forsøg på at købe Gary Cooper og Darren Bent er også mislykkedes.

Nicklas Bendtner har tidligere spillet under Steve Bruce som udlejningsspiller hos Sunderland.

Torsdag droppede Eintracht Frankfurt efter flere dages forhandlinger og overvejelser at skrive kontrakt med danskeren, fordi Bundesligaklubben ikke ville opfylde Bendtners personlige krav.

Hull City er indstillet på at garantere Bendtner en plads i startopstillingen for at lokke ham til KC Stadium, og skulle også være mere medgørlige end Frankfurt med hensyn til at give ham den løn, han kræver ifølge The Sun.

Han er tidligere blevet sat i forbindelse med Hull City.

Danskeren har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Arsenal, hvor han sandsynligvis ikke har nogen fremtid. Bendtner har de to seneste sæsoner været udlejet til henholdsvis Sunderland og senest italienske Juventus.

/ritzau/

 

Dagens Gossip