Hull fik varm Premier League-velkomst af Chelsea

Efter en forrygende første halvleg på Stamford Bridge søndag havde Chelsea oprykkerne fra Hull så meget på hælene, at man blot kunne undre sig over, at der kun stod 2-0 til hjemmeholdet.

Nu havde det dog nok også set anderledes ud, hvis Frank Lampard havde scoret på det straffespark allerede efter seks minutter, som Hull-keeper McGregor gav Chelsea, da han langt ude i feltet ville bokse bolden væk men tog fejl af 'kuglerne' og i stedet boksede hjemmeholdets Fernando Torres i hovedet.

35-årige Frank Lampard brændte straffesparket men gjorde dog skaden god igen, da han efter 25 minutters spil bankede bolden i mål direkte på frispark, efter at Oscar havde sikret føringen i det 13. minut.

I det hele taget var Lampard en af de mest markante spillere hos Chelsea, der fortsatte dominansen resten af halvlegen, og også efter pausen var det Mourinhos team, der mosede på. Men trykket på Hulls bagerste kæder var ikke længere så massivt, hvorfor kampen fes noget ud.

Alligevel kunne det tilfredse hjemmepublikum forlade Stamford Bridge med det klare indtryk, at Chelsea har et hold, der kan gøre skade på de bedste i Premier League og absolut må regnes som kandidat til titlen, mens Hull er rykket op i en fodboldvirkelighed, hvor det ene og alene kommer til at handle om, hvorvidt holdet kan undgå hurtig nedrykning eller ej.

Dagens Gossip