Hull handler dobbelt ind i Tottenham

Nu gør Hull alligevel et forsøg ved at hente to etablerede Premier League-spillere i form af Tottenham-duoen Tom Huddlestone og Jake Livermore.

- Der var et par hold, der var interesseret i mig, men jeg fik muligheden for at tale med Steve Bruce. Jeg kunne lide hans ideer, den rolle, han ser mig indtage på holdet, og den måde, han vil have holdet til at spille på, siger Tom Huddlestone til Hulls hjemmeside.

Han er hentet på en permanent aftale, mens Jake Livermore udlejes sæsonen ud. Aftalen med Tottenham om de to spillere koster ifølge engelske medier Hull samlet knap 45 millioner danske kroner.

Afgangen af de to spillere skal formentlig ses i lyset af, at Tottenham har oprustet heftigt på netop midtbanen i transfervinduet.

Her er brasilianske Paulinho og franske Etienne Capoue hentet til, ligesom Sandro er vendt tilbage efter en skade, der holdt ham ude i sidste halvdel af sidste sæsons Premier League.

Hull har oprustet med blandt andre målmanden Allan McGregor, forsvarsspillerne Curties Davies og Maynor Figueroa samt angriberen Yannick Sagbo forud for den hårde sæson i Premier League.

De kan alle få deres ilddåb for Hull i udekampen mod Chelsea på søndag, når Premier League-sæsonen starter.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip