Hun blander chokolade og saltstænger: Børn vil elske denne geniale efterårssnack

Der findes altid gode undskyldninger for at spise snacks med chokolade. Denne uge er det efterårsferien. Om lidt er det halloween.

Uanset undskyldningen, vil disse "uhyggelige" efterårssnacks med garanti falde i god jord hos børnene. Opskriften er fra sitet Littlethings.com

De er billige, og så er de nemme at lave for selv de mindste børn. Du skal bruge følgende:

Overtrækschokolade - både hvid og mørk chokolade. 

Saltstænger

Rosiner

Du gør følgende:

Placer saltstængerne i stjerner på noget bagepapir:

Smelt den mørke chokolade - enten i et vandbad eller også i en plastikbeholder i en mikrobølgeovn. 

Klat noget mørkt chokolade på det punkt, der forbinder saltstængerne:

Smelt den hvide chokolade og kom den i et kræmmerhus med hul i bunden (evt. foldet af noget bagepapir, som du klipper et lille hul i bunden af). 

Lav nu cirkler rund oven på saltstængerne således - start i midten:

Placer en edderkop (rosin) i midten af spindelvævet.

Voila, nu bør snacken se sådan sådan her ud:

Set edderkopper og spindelvæv på køl i en halv time, så chokoladen stivner. 

Server eventuelt "dyrene" med en varm kop kakao a la det her

Se i øvrigt i videoen nedenfor, hvordan du laver edderkopperne:

Source: Spider web pretzels by littlethings on Rumble

Dagens Gossip