Hun blev bedt om at tale på skolen efter elevs selvmord: Nu har hendes svar rørt tusinder

Lise Myhre er en norsk tegneserie-tegner. Hun står bag den populære tegneserie Nemi.

Hun blev for nyligt spurgt, om hun ville tale på en skole, hvor en elev havde begået selvmord.

Men det ville hun ikke, og det er der en helt særlig grund til.

Læs hendes svar her:

"Endnu en teenager er drevet til selvmord. Jeg blev spurgt, om jeg ville holde en tale for dem, der er blevet efterladt på hans skole. Sige nogle ord om, at det er okay at være anderledes, at vi skal passe på hinanden og at vi aldrig må tolerere mobning. Men jeg græder. Og jeg har ikke lyst til at holde en tale på hans skole. Jeg har lyst til at brænde den ned til grunden. Jeg ønsker på ingen måde at trøste passive lærere og dårlige klassekammerater. Jeg ønsker at skræddersy smerte til hver eneste af dem og knuse dem indefra. Så jeg bliver hjemme…

Men jeg vil prøve at finde jer. Dem af jer, som vågner med maven i knuder og et skrig i jeres bryst. Jer, der allerede har udholdt meget mere, end et menneske burde. Jeg har lyst til at tage jeres hænder og fortælle jer, at verden er så meget større, end I overhovedet kan forestille jer lige nu. Den er fuld af ting, som vil bringe jer glæde. Fuld af mennesker, som vil acceptere og elske jer. I kan ikke se det lige nu, men det passer. Jeg kender jer ikke, men jeg lover jer, at jeg kan lide jer uendeligt mere, end jeg nogensinde ville kunne lide de usle mennesker, som har forsøgt at ødelægge jer.

Bed om hjælp igen og igen, indtil der er nogen, som hører jer. Vær på udkig efter livslinjer, hvorend I kan finde dem, musik, tegneserier, bøger, lige meget hvad, bare noget der gør jer glade, og så hold fast i det, indtil tingene bliver bedre. For det bliver bedre. Det lover jeg, at så snart I er færdige med skolen, så bliver livet noget helt andet. I må ikke give op. Lad ikke røvhullerne vinde. Af hele mit hjerte, ønsker jeg jer al den glæde verden har at give. Bliv ved med at kæmpe."

Nu er hendes budskab blevet delt over 5000 gange.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip