Hun blev erklæret ‘hjernedød’ og lægerne skulle til at tage hendes organer, da hendes mor mærker et prik i hånden

I lørdags blev en 14-årig pige dødeligt såret under et skyderi i Michigan i USA.

Hun blev erklæret hjernedød, kort efter hun ankom til hospitalet, rapporterer ABC News.

Den knuste mor holdt pigen i hånden, imens lægerne gik i gang med at forberede pigen til, at de kunne tage organerne, så de kunne bruges til andre syge patienter. Men pludselig mærkede moderen pigen klemme hendes hånd.

Moderen bad sin datter klemme hånden igen for at se, om hun kunne høre hende. Datteren klemte hånden igen. Den forbavsede læge bad pigen vende tommelfingeren opad, hvis hun kunne høre ham. Hun vendte begge tommelfingre i vejret.

Så skiftede personalet på hospitalet lynhurtigt strategi og gik i stedet i gang med at forberede pigen, så hun kunne blive opereret. Nu kæmper hun for sit liv.

Efter historien kom frem har hospitalet præciseret, at man ikke officielt havde erklæret den 14-årige hjernedød, men havde diskuteret muligheden for det. Det var dog ikke den opfattelse, familien havde.

Læs også: Hannah var nær død efter druktur med vennerne: Nu advarer hun andre

Ud over pigen blev flere andre ramt ved skudepisoden, der udspillede sig på en parkeringsplads. Først blev en kvinde skudt flere gange. Hun overlevede.

Derefter blev en far og søn skudt. De døde begge af deres skader. Den samme gerningsmand gik derefter op til to biler og skød fem andre. Fire af ofrene døde.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip