Hun blev kaldt en ‘fed hval’ - så besluttede hun sig for at hjælpe de rigtige hvaler

16-årige Dannie McMillan kender godt til, hvordan skoleelever mobber hinanden på de sociale medier.

Den amerikanske teenager fra Texas fik sig en ubehagelig overraskelse, da hun af en veninde blev gjort opmærksom på en Twitter-konto med navnet 'Dee's a fat whale'.

En af 'klassekammeraterne' fra Lampasas High School havde oprettet profilen, der udelukkende havde til formål at mobbe Dannie McMillan ved at sammenligne den unge kvinde med hvaler.

Med hjælp fra et billedredigeringsprogram var en stor hval at finde ved siden af et foto af den 16-årige kvinde, mens budskabet i tekstfeltet under fotoet ikke var til at tage fejl af: 'Dee er en fed hval.'

- Jeg begyndte at græde, siger Dannie McMillan om det øjeblik, hvor hun blev klar over mobbe-profilen på Twitter.

Den sønderknuste teenager loggede ind på Facebook og skrev en besked til Laura Lee, der er en kendt plus size-model.

Læs også: Moren lagde et foto af sin søn ud på nettet – et år senere gør hun en utrolig opdagelse

Dannie McMillan forklarede fotomodellen, at hun havde lyst til at græde hele dagen.

Sympatien var stor hos Laura Lee, og sammen fandt de to kvinder ud af, at de ville trykke en t-shirt med en hval på. Det skriver KCEN

T-shirten skulle den 16-årige kvinde gå rundt med på skolen for at vise, at den digitale mobning ikke var nok til at få hende ned med nakken.

'Dee the Fat Wale Saves the Whale'  (den fede hval Dee redder hvalerne, red.) lød budskabet på den blå t-shirt, der sælges på nettet på 130 kroner.

Overskuddet går til at redde 'de rigtige' hvaler i havet.

Dannie McMillan har samtidig oprettet en profil på indsamlingssiden Gofundme, hvor hun forklarer historien om mobbe-profilen på nettet og samler penge ind til organisationen Save the Whales.

I skrivende stund har Dannie McMillan indsamlet tæt på 13.000 kroner til den californiske hvalorganisation - og samtidig har hun lukket munden på dem, der valgte at bruge deres energi på at tilsvine hende på nettet. 

Følg Dagens Unge for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip