Hun blev kaldt verdens grimmeste kvinde: Nu svarer hun perfekt igen

Al luft blev slået ud af den dengang 17-årige Lizzie Velasquez, da hun ved et tilfælde trykkede på en film på youtube og så, at en fremmed havde lagt en video op af hende.

Fire millioner havde set videoen med en tekst, der påstod, at verden ville være et bedre sted uden hende, at hun burde begå selvmord.

Ingen af kommentarerne var positive eller forsvarede Lizzie.

Læs også: Skolepige lbiver mobbet og kaldt 'baconlæber': Tager hævn på den bedst tænkelige måde

Indtil da havde Lizzie haft et nogenlunde normalt liv. Hun ved, at hun er anderledes og har vidst det, siden hun var fem år gammel, hvor børnene i børnehaven begyndte at pege af hende og være bange for hende. Men hendes familie har altid været der for hende og fået hende til at føle sig elsket. Men videon. Den sved.

Hendes svar til mobberne skulle dengang som nu ikke være på samme niveau som deres, besluttede hun.

- Jeg ville ikke gøre gengæld. Det ville være spild af tid. Jeg ville bare gerne bevise, at de tog fejl. Jeg fandt ud af, at jeg kunne bruge det til et godt formål. Jeg begyndte på gymnasie og blev en motiveret taler og skrev en bog, siger hun til Today.

Læs også: 5 tegn på at du bliver mobbet på jobbet

I 2013 blev hun for alvor kendt, da hun gav en såkaldt Tedx talk, og i denne måned kommer en dokumentar om mobning generelt, men hvor Lizzie, kvinden, der af mobberne blev kaldt ”verdens grimmeste kvinde”, vil vise andre mobbeofre, at man godt kan komme videre og få et godt liv på trods af ondskaben.

Hun er glad for, at mobberne valgte hende og har lyst til at sende blomster til den person, der lagde den hadefulde video op af hende. Grunden? Mobberen gjorde hende til et bedre menneske i det store og hele, mener hun. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip