Hun blev overfaldet, men voldtægtsmanden vidste ikke, at hun havde sort bælte i karate

Havde Taela Jade Davis ikke lært selvforsvar, kunne det nemt være endt helt galt, da hun blev overfaldet bagfra ved højlys dag.

Den 25-årige kom gående i Melbourne, Australien, da en mand angreb hende bagfra, væltede hende ned på jorden og begyndte at flå i hendes tøj.

- Jeg nægtede at være en af de kvinder i statitikkerne, der bliver overfaldet og voldtaget, når de går på gaden, siger hun til Daily Mail.

Læs også: Mændene griner, da denne spinkle pige vil slås: Så gør hun noget, der chokerer alle

- Det gik op for mig, at lige meget hvor meget jeg forsøgte, så jeg tænkte: ‘Jeg bliver nødt til at ramme ham så hårdt som muligt’. Så jeg vendte mig om og prøvede at få min kropsvægt bag mig og slog ham i ansigtet, så hans næse begyndte at bløde, men det gjorde ikke så meget, som jeg havde håbet.

Derfor tyede hun til hårdere midler, for hvad hendes overfaldsmand ikke vidste var, at hun havde dyrket karate i 15 år.

Hun brugte al sin træning og erfaring og fik til sidste vristet sig fri ved at sparke ham gentagne gange i skridtet og ribbenene for at holde ham hen, mens hun råbte på hjælp.

Da en forbipasserende så det voldsomme overfald, flygtede manden.

Læs også: Iran hænger kvinde, der dræbte hendes voldtægtsmand i selvforsvar

Efter den skræmmende oplevelse, satte hun sig til tasterne. For selvom hun slap fra overfaldet med skrækken og nogle voldsomme fysiske skader, så kunne det være endt meget værre.

Derfor advarer hun nu andre unge piger og opfordrer dem til også at lære selvforsvar.

- Selvom jeg er forslået og skrammet, så lykkedes det mig at slippe derfra med kun to brækkede ribben, en hjernerystelse og nogle vilde blå mærker, skriver hun.

- Jeg har uden tvivl brækket hans næse og ribben, og hans kugler må være blå og sorte - jeg tror, han er meget mere øm, end jeg er. Piger, sæt jer ind i kampsport eller selvforsvar - I vil ikke fortryde det.

Dagens Gossip