Hun blev voldtaget af sin utro kæreste - men så kom en uventet person hende til undsætning

Da britiske Ffion Pemberton blev voldtaget af sin egen kæreste, troede hun, alt håb var ude for hende. Men så opdagede den 24-årige kvinde, at hendes kæreste havde haft en elskerinde, mens de stadig var sammen.

Umiddelbart lyder det som endnu mere elendighed, men det skulle vise sig at blive den ulykkelige kvindes redning. Det skriver The Mirror.

24-årige Ffion Pemberton fra Mold i Flintshire er nemlig blevet bedste veninder med sin ekskærestes elskerinde, 21-årige Demi Whright.

Læs også: Betina gik grædende på gaden midt om natten: Pludselig dukkede Hassan op og ringede efter sine venner

Indtil for få måneder siden kendte de to britiske kvinder ikke hinanden, selvom Ffion Pemberton havde mistanke om, at kæresten var hende utro.

I sommeren 2015 voldtog Ffion Pembertons kæreste, 28-årige Lee Mullen, hende en sen aften, da han kom hjem efter en bytur, og det endte med at det var elskerinden, der fik sat voldtægtsmanden bag tremmer.

- Det var kvinden, der havde sex med min kæreste, jeg hadede hende så meget. Men hun undskyldte igen og igen, og så fortalte hun, at hun ville vidne mod ham. Det betød meget for mig, forklarer Ffion Pemberton til The Mirror.

Lee Mullen søgte nemlig tilflugt hos sin elskerinde lige efter overgrebet mod kæresten. Og Demi Whright bed mærke i det sene tidspunkt, han dukkede op på, og hans friske skader, hvilket hun fortalte om i retten.

Retssagen mod Lee Muller endte med, at han blev idømt 11 års fængsel.

Læs også: Kvinder svarer igen efter voldtægt: Her er deres stærke budskab

Selvom Ffion Pemberton kunne have svoret, at hun aldrig ville have noget at gøre med sin ekskærestes elskerinde, er de to kvinder uadskillelige nu. Ffion Pemberton er endt med at tilgive Demi Whright alt.

De to kvinder overvejer at finde en lejlighed sammen, som de kan dele.

Når Ffion Pemberton vågner om natten og ikke kan sove på grund af mareridt om voldtægten, er det Demi Whright hun ringer til. 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip