Hun blev voldtaget af sin venindes forlovede - da de giftede sig, gik hendes liv i stykker

Hun troede, hun skulle være brudepige til sin bedste venindes bryllup, og at de skulle få børn samtidig og lade dem vokse op sammen. Men så blev hun voldtaget af venindens kommende mand.

En nat i februar havde den 26-årige britiske kvinde, hendes veninde April og denne forlovede, Daniel Howard, været til fest, og nu skulle de alle tre overnatte i hans lejlighed. Parret i ét værelse, og veninden i et andet.

Men ud på natten stod den 29-årige mand op og gik ifølge Daily Mirror ind til sin forlovedes veninde og voldtog hende.

Efter overgrebet forsøgte hun at ringe til sin kæreste, men han tog den ikke. Istedet lykkedes det hende at tage på hospitalet, hvor personalet kontaktede politiet.

Læs også: Bryllupsvideo gik galt: Elefant tog brudepige i munden

Her fik de sikret sig DNA-materiale, som senere skulle fælde Daniel Howard.

Han havde dog en ganske god grund til, at veninden havde hans DNA på sig: Hun havde nemlig fundet og brugt noget af hans sexlegetøj i lejligheden, som han selv tidligere havde brugt kort forinden. Det skulle hun have gjort for at skaffe beviser på en voldtægt, fordi hun var jaloux på, at veninden April skulle giftes med ham, mente han.

Den troede dommeren dog ikke på, og Daniel Howard blev idømt syv års fængsel.

På trods af de to veninders lange og tætte venskab, valgte April at blive gift med sin forlovede, som hun stolede fuldt og fast på.

- April var min bedste veninde fra uni. Jeg fatter ikke, at hun ikke tror på mig. En person, jeg virkelig holdt af, og som holdt af mig, er blevet vendt imod mig. Jeg kan ikke tro, at April som vidne arbejder imod mig, når vi altid kæmpede sammen og for hinanden, siger offeret.

Læs også: Hvordan bedstemor Betty blev brudepige som 89-årig - og stjal al opmærksomheden

Men som om at en voldtægt og tabet af ens bedste veninde ikke var nok, så mistede kvinden også sin kæreste.

Han fik nemlig så dårlig samvittighed over, at han ikke tog telefonen den skæbnesvangre nat, at han aldrig tilgav sig selv.

Han var altid bekymret for hende, når hun var ude og kunne ikke sove. Det ødelagde deres forhold, og et par måneder senere begik han selvmord.

I dag føler kvinden, at det var hendes skyld. Hun kan heller ikke undgå at føle, at hun selv havde lagt op til voldtægten.

- Jeg bebrejdede mig selv, indtil jeg fik psykologhjælp. Jeg tænkte, at mit tøj var for udfordrende, men enhver 24-årig ville have haft det på, siger hun og tilføjer:

- Måske lignede jeg April for meget.

Hun lider i dag af posttraumatisk stress.

- Det lyder skørt, men jeg er bange for, at nogen vil komme efter mig igen, og ingen vil finde ud af det. Jeg havde et job, jeg elskede, et stærkt forhold og en lys fremtid.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip