Hun deler chokerende billeder af sig selv på nettet: ”Se på billederne, det kunne være dig!”

En amerikansk kvinde ved navn Judy Cloud har delte en række chokerende fotos på Facebook.

På billederne viser kvinden, der bor i storbyen Indianapolis i delstaten Indiana, de negative konsekvenser ved at gå i solarium og solbade.

Judy Cloud forklarer på det sociale medie, at hun som teenager var hyppig gæst under den kunstige sol, hvor hun aldrig gjorde noget for at beskyttet huden mod de kunstige solstråler.

- Dette er resultatet af mange solskoldninger som barn og teenager, og for ikke at være religiøs omkring at bruge solcreme, men derimod opholde sig alt for længe i solen, da jeg var teenager, midt i 20'erne og endda i mine tidlige 30'ere, skriver Judy Cloud på Facebook

Hun blev diagnosticeret med hudkræft i 1995, og siden da har hun gennemgået fem behandlinger for basalcellekræft, der er den type kræftsygdom, som man riskerer at få ved ubetænksom solbadning. 

Før- log efter-billederne viser, hvordan behandlingerne har sat sine tydelige spor i ansigtet af den amerikanske kvinde.

- Kig på billederne. Dette kunne være dig. Alle kan få hudkræft, selv folk med mørkere hudtoner, lyder advarslen fra Judy Cloud.

- Jeg har ar fra alle mine tidligere operationer, men arrene for den seneste operation er de værste. Kræften sad dybere, så de (lægerne, red.) måtte skære dybere, forklarer hun.

Det var de alvorlige og synlige konsekvenser af den seneste operation, der nu har fået kvinden til at trodse egen forfængelighed og delt de tankevækkende billeder.

- Jeg troede aldrig, at jeg ville vise mig på Facebook uden makeup, skriver Judy Cloud, der nu modtager en del beskeder fra folk, der deler deres egne og negative 'solstrålehistorier' eller takker kvinden for at inspirere dem til at droppe turen under i varme rør.

Læs også: Far advarer: Vask dine hænder, før du rører ved en baby

- Folk skal ikke tro, at det ikke kan ske for dem. Hvis jeg ikke viser den direkte konsekvens, så er der risiko for, at folk på sigt bliver ramt, og det kommer ikke til at være smukt eller sjovt, forklarer Judy Cloud. 

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip