Hun dupper frugtfarve på et bundt selleri og afslører et trick, der gør dig til en regulær konditor

Er du en af dem, som følger med i Den Store Bagedyst, men må give op, når det kommer til marcipanroser og andre svære teknikker?

Så har Gemma Stafford her et trick, som alligevel kan sikre, at du kan lave en smuk kage. Hun kender en hel del “snydetips” til, hvordan man uden svære teknikker får en kage til at se ud af rigtig meget.

Et af dem har hun delt på YouTube. Her viser hun, hvordan man kan dekorere en kage med smukke roser kun ved hjælp af et bundt selleri, et par elastikker og frugtfarve.

Ved at skære selleristænglerne ud og sætte dem sammen i et mønster, så de danner en rose, kan man lave et slags kagestempel.

Dernæst kan man dyppe “stemplet” i frugtfarve.

Læs også: Hun fylder sine armhuler med ler og lader det tørre - resultatet vil overraske dig 

Ved at trykke det mod en kage, der i forvejen er belagt med marcipan, danner det smukke roser.

Og resultatet? 

Se, hvordan du gør i videoen nedenfor.

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip