Hun fik en ufrivillig abort: 7 måneder senere mærker hun noget i maven

Skrevet af Nils Würtzenfeld

14/07/2016

Dagens topnyheder

Nogle gange læser man en historier, der er helt utrolige. Dette er én af dem.

For da Meredith var seks uger henne i sin graviditet, skete det, der ikke måtte ske. Det skriver Little Things.

Den amerikanske kvinde aborterede nemlig til hendes og manden, Brandon's store sorg.

Men syv måneder senere skete der et mindre mirakel.

For pludselig begyndte Meredith at opleve svære mavekramper. På familiens badeværelse støttede Brandon sin skrigende kone, der oplevede store smerter, og pludselig – ud af ingenting – havde Meredith født en baby på deres badeværelsesgulv.

Chokeret kunne parret konstatere, at de netop var blevet forældre, selvom Meredith overhovedet ikke anede, at hun var gravid. Da hun aborterede for syv måneder siden, havde lægerne intet nævnt om endnu et foster, og der var ingen fysiske tegn på en fortsat graviditet. Ikke engang vandet var gået på Meredith, før hun pludselig var blevet mor.

Dog var dog et stort problem. Barnet var nemlig født stadig liggende i sin fosterhinden sammen med moderkagen og navlestrengen, hvilket betød, at barnets ville blive afskåret fra ilt, hvis fosterhinden forblev lukket.

Panikslagen ringede Brandon med det samme efter en ambulance, men øjeblikket efter 'punkterede' hinden af sig selv, så det lille barn kunne ånde.

Inden længe ankom ambulancen, der tog den nybagte familie med på hospitalet.

Vi har desværre ingen oplysninger om, hvordan den lille familie klarede sig herfra, men vi krydser fingre for, at de alle tre har det godt og er kommet sig over den pludselige familieforøgelse.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler: