Hun fik mere end gode råd og medicin: Læge boller med mystisk kvinde i sin praksis

De fleste mennesker tager til lægen for at få gode sundhedsråd og medicin, men man kan - åbenbart - få mere end det hos doktoren.

Det var i hvert fald tilfældet på den mexicanske halvø Yucatán, hvor et nysgerrigt mobilkamera har fanget en læge midt i elskovsakten med en mystisk kvinde.

Det er uvist, hvem der stod bag de akavede optagelser, der er blevet filmet gennem en rude ind til lægepraksissen.

Videoklippet starter med at vise, hvordan manden og kvinden står i tæt omfavnelse ved en operationsseng, hvor lægen vikler sine arme om den ukendte kvinde, som han klodset kysser på munden.

Parret er ikke klar over, at en fnisende og nysgerrig person følger nøje med i deres 'doktorlege' fra den anden side af glasruden.

Læs også: Overraskende sex-forskning: Den her mandekrop vil kvinder allerhelst i seng med

Men da lægen placerer sig mellem kvindens ben, får han øje på mobiltelefonen, og de to mennesker trækker sig væk fra hinanden.

En hysterisk latter lyder fra voyeuren, der med et spring forsvinder fra sin plads ude på gaden, hvor der åbenbart var frit udsyn til aktiviterne i lægens praksis.

Ifølge The Daily Mail er det uklart, hvem kvinden på optagelserne er – nogle mener at vide, at hun er en patient hos lægen, og så er der dem, der siger, at de to er kollegaer.

Uanset hvad, så er det liderlige lægebesøg nu blevet en del af den altædende internet, hvor tusindvis af mennesker nu morer sig over klippet.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip