Hun fik sit gennembrud som 53-årig - syv år senere er hun hot badetøjsmodel for H&M

Hvad der for syv år siden skulle have været en helt almindelig arbejdsdag som stylist for den i dag 60-årige Gillean McLeod endte med, at hun den dag i dag er badetøjsmodel for H&M.

Det fortæller hun til H&M Magazine.

Da den dengang 53-årige Gillean McLeod var stylist til en fotoskydning af en model, var kunden så utilfreds med, hvordan modellen gjorde sit arbejde, at det blev forslået, at Gillean McLeod skulle være model i stedet for.

Det gjorde hun så godt, at hun nu har arbejdet som model for den internationale tøjgigant de sidste syv år, samtidig med at hun stadig arbejder som stylist.

Læs også:Brødre smed syre i ansigtet på Carla og ødelagde hendes liv: Derfor gjorde de det

- Modelarbejdet var nervepirrende i begyndelsen. Jeg havde slemt acne da jeg var ung, og jeg var altid meget genert. Men jeg har fået mere selvidllid, og de sidste par år har jeg haft et par virkelig store kampagner, siger hun til H&M Magazine.

Her bliver hun også spurgt, om modelarbejdet har ændret hendes syn på alder

- Jeg kan ikke fortælle dig, hvor meget det har ændrede mit liv. Jeg er bare så meget mere sikker på mig selv nu. Jeg har altid været i en temmelig god form, men jeg gør mere ud af det nu. Jeg sætter en slags stolthed i ikke at anvende botox eller nogen af det slags i mit ansigt. Det udseende er bare for påtaget og fremmed for mig. Jeg er tilfreds med den måde jeg ser ud på, siger hun.

 

H & M. . I am really starting to enjoy this new segment of my life. #modellife #swimsuit #60isthenew20 @Hm @iconicfocus @willdavidsonphoto

Et billede slået op af Gillean McLeod (@gilleanm) den

8. Jun 2016 kl. 8:33 PDT

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip