Hun fortæller alle om sin graviditet efter positiv test - indtil hun opdager, at hun har tisset på noget andet

Her kommer der lige et lille råd til de kvinder, som går med planer om at blive gravid.

For selvom konceptet bag en graviditetstest burde virke ligetil for de fleste, så er det måske en god idé, at du dobbelttjekker, hvad det egentlig er, du tisser på.

Det burde en amerikansk kvinde i hvert fald have gjort, før hun annoncerede for familien, at hun var gravid. Det skriver Some Parenting.

Den lykkelige kvinde havde ellers gjort alt rigtigt. Eller... Næsten alt. Hun havde i hvert fald vendt testen den rigtige vej, tisset på den rigtige ende, og hun havde fået et svar om, at den var positiv.

Det eneste – og fatale – som kvinden havde kludret i, var at tjekke pakken. For i stedet for en graviditetstest havde hun benyttet en ægløsningstest. Og selvom kvinden ganske rigtigt havde ægløsning, så var hun altså ikke gravid.

Det gik dog først op for den uheldig kvinde, efter hun havde annonceret graviditeten for sin mand, deres søn, sine forældre samt svigerforældre.

Kvinden og hendes kæreste havde endda købt deres søn en trøje med skriften 'storebror', før hun indså den pinlige fejl.

Mon ikke hun næste gang mangedobbelttjekker, hvad det egentlig er, hun tisser på, før hun spreder endnu en glædelige nyhed?

 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip