Hun gik forbi den hjemløse mand hver dag - men en dag gav han hende en seddel, der ændrede alt

Han havde levet en anonym tilværelse i vejkanten i årevis, hvor folk og biler passerede ham uden at levne ham mange blikke. 

For dem var 77-årige Raimundo Arruda Sobrinho bare endnu en af tusindvis af af hjemløse i Brasilien. 

I 35 år sad han i vejkanten og samlede papir sammen, som han brugte til at skrive de ting ned, han filosoferede over.

Drømmen var, at der en dag var nogen, der ville læse hans ord, og at de måske endda kunne blive udgivet, så de kunne nå et stort publikum. 

Men i 2011 skete der noget, der ændrede hans liv for evigt. Her gik Shalla Monteiro forbi ham, ligesom hun havde gjort utallige gange før, men denne gang stoppede hun op og talte med ham. 

De to blev venner, og en dag gav han hende et af sine digte. Teksten rørte hende så meget, at hun lavede en side på Facebook, hvor hun lagde hans digte ud, så de kunne blive set af hele verden. 

Snart begyndte der at vokse sig et stort publikum frem, og det væltede ind med positive tilkendegivelser til den hjemløse og 'glemte' mand. 

Læserne begyndte at sende ham gaver, og de mange mennesker der normalt passerede ham, begyndte at sætte sig ned med ham og lytte til ham, og de fortalte ham, hvor stor en inspiration han var. 

Siden på Facebook voksede til 120.000 følgere, og en dag skete der noget, der næsten var større end de mange, der læste hans poesi. 

Han havde mistet kontakten med en bror mange år forinden, der nu havde set ham på internettet, som opsøgte ham på sin plads i vejkanten.

Han tilbød ham at flytte ind hos sig, og efter at have været alene i 35 år, havde Raimundo Arruda Sobrinho nu fået sig en familie. 

Forvandlingen efter mødet med kvinden i vejkanten var enorm, og han arbejder nu på at få udlevet sit sidste ønske. 

At få udgivet sine digte på et rigtigt forlag. 

Se videoen herunder:

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip