Hun graver gamle teposer ned i jorden - dette trick er perfekt til foråret

Ryger den brugte tepose direkte i skraldespanden, når du har drukket en kop te? Måske vidste du det ikke, men dine gamle teposer kan faktisk bruges til lidt af hvert.

Newsner har samlet en række forskellige tips til, hvordan du kan genbruge dine teposer - her kan du se en håndfuld af dem.

Læs mere: Hun putter en brugt tepose sammen med opvasken. Det har vi ikke set før

Te indeholder tannin, som efter sigende skulle sænke jordens ph-værdi. En lavere ph-værdi skulle forhindre, at der vokser svamp rundt om plantens rødder. Så når du planter en ny plante i din have, kan du prøve at placere en tepose i jorden nær plantens rod.

Lugter dine sko af sure tæer eller sved? Så er det her lige tricket for dig. Prøv at stikke en ubrugt tepose ned i din sko og lad den stå. Tørre teposer skulle nemlig være glimrende til at absorbere lugt.

Hvis du har lavet mad, som har en stærk lugt, så prøv at vaske dine hænder med en tepose. Det er lidt det samme koncept som med de svedige sko - teposen absorberer lugt effektivt.

Te skulle også være vældig godt til at pudse dit spejl med. Prøv at koge en eller to kopper te. Lad teen køle godt og grundigt af. Dyp en klud i te og puds spejlet med den.

Læs mere: Derfor skal du ikke smide dine brugte teposer ud

Her er et lille tip til de varme sommerdage. Hvis du er blevet skoldet i solen, kan du tage en pose med sort te og skylle den i koldt vand. Teen indeholder nemlig tannin, som skulle hjælpe huden til at få det bedre og virke svalende mod den brændte hud.

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip